Αθλητικά

Ενές Καντέρ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου – Ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μια μέρα…»

Για την επικήρυξή του από την Τουρκία αλλά και τις απειλές του Τούρκου προέδρου προς την Ελλάδα μίλησε ο Ενές Καντέρ και αποκάλυψε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, το βράδυ της Δευτέρας (23/1), ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ είπε πως φοβάται για τη ζωή του επειδή υποστήριξε τον Φετουλάχ Γκιουλέν και πλέον είναι στην «Λίστα των Καταζητούμενων Τρομοκρατών» με το καθεστώς Ερντογάν μάλιστα να προχωράει σε επικήρυξή του ύψους 500.000 ευρώ.

Ο πρώην παίχτης του ΝΒΑ είπε ότι «είχα τόσες πολλές κλήσεις από το FBI, από την αμερικανική κυβέρνηση. Και μου είπαν πως είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Ερντογάν επικήρυξε κάποιον με χρηματικό ποσό».

«“Άνθρωποι εκεί έξω θα προσπαθήσουν να έρθουν και να σου κάνουν κακό, η μαφία, επαγγελματίες δολοφόνοι, ακόμη και τα καρτέλ” μου είπαν. Και μίλησα και χθες με το FBI και μου είπαν “από εδώ και πέρα όπου και να πάτε, πρέπει να μας ενημερώνετε”» περιέγραψε ο Καντέρ τη νέα πραγματικότητα που καλείται να διαχειριστεί.

Για το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση, ο Ενές Καντέρ, είπε πως φυσικά και φοβάται για τη ζωή του ενώ αναφέρθηκε και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις συνεχείς απειλές του Ερντογάν προς την Αθήνα.

«Φυσικά και φοβάμαι για τη ζωή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω κοιτάζω το τηλέφωνό μου και υπάρχουν εκατοντάδες απειλές για τη ζωή μου. Θέλω όλοι οι ηγέτες του κόσμου, όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, θέλω οι δυτικοί ηγέτες να προχωρήσουν σε ενέργειες κατά του Ερντογάν. Θέλω ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης να κάνει κάποιες ουσιαστικές ενέργειες κατά του Ερντογάν επειδή καταλαβαίνω ότι η σχέση των δύο χωρών είναι πολύ σημαντική αλλά ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μία μέρα», κατέληξε ο Τούρκος μπασκετμπολίστας που δεν έχει κρύψει ποτέ τα φιλελληνικά του αισθήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button