Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Ενημέρωση στην Πύλο για τους δασικούς χάρτες από τον συνδυασμό «Κοινωνία σε κίνηση» του Δήμου Πύλου-Νέστορος

 

kanakis-548x260


«Δασικοί Χάρτες » ήταν το θέμα της συζήτησης που διοργάνωσε ο συνδυασμός «Κοινωνία σε κίνηση» του Δήμου Πύλου-Νέστορος, παρουσία πλήθος κόσμου, την Παρασκευή στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μηδέν».  Σκοπός της εκδήλωσης, ήταν να ενημερωθούν οι δημότες του Δήμου Πύλου-Νέστορος, σχετικά με τους δασικούς χάρτες , καθώς  δεν είναι λίγες οι εκτάσεις που χρησιμοποιούνται ή καλλιεργούνται από τους φερόμενους ιδιοκτήτες τους για δεκαετίες.

Με εισηγήσεις από την κα Λυμπεροπούλου Δήμητρα η οποία με την πολλαπλή της ιδιότητα και από το Δασαρχείο ο υπάλληλος κ. Νίκος  Σαράντης.

Την ημερίδα συντόνιζε ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας του Δήμου Πύλου Νέστορος κ. Ηλίας Κανάκης .

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα που αφορούν τις νέες αναρτήσεις των δασικών χαρτών της 13ης Ιανουαρίου, καθώς και τις επιπτώσεις που φέρνουν αυτές στις ατομικές ιδιοκτησίες της ελαιοπαραγωγής και των αγροτικών επιδοτήσεων σε χιλιάδες καλλιέργειες του Δήμου.

Δημότες του Δήμου Πύλου-Νέστορος κατήγγειλαν ότι ο ότι Δήμος Πύλου-Νέστορος δεν έχει καταγράψει τους οικισμούς πριν από το 1923 αλλά και μεταγενέστερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button