Τοπικά Νέα

Ενιαίο μέτωπο για το “Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα” από τους Εμπορικούς Συλλόγους Κυπαρισσίας, Πύργου, Ζαχάρως και Κρεστένων

Σε κοινή ανακοίνωση των συλλόγων αναφέρονται τα εξής:

Συναντήσεις γνωριμίας πραγματοποίησε την Κυριακή, 08/05/2022 και το Σάββατο 07/05/2022, το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, στον Πύργο του νομού Ηλείας, και με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως, στην Ζαχάρω του νομού Ηλείας αντίστοιχα.
Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν ο αυτοκινητόδρομος Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, οπού και υπήρχε πλήρης ταύτιση απόψεων.
Μέτα και από αυτές τις συναντήσεις έχει συγκροτηθεί ένα ενιαίο μέτωπο διεκδίκησης του αυτονόητου, την κατασκευή του οδικού άξονα, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, και το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μια σειρά πρωτοβουλιών.
Οι αντίστοιχες ενέργειες & συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν άμεσα κατά μήκος της διαδρομής του αυτοκινητόδρομου και εντός του νομού Μεσσηνίας με τους αντίστοιχους Εμπορικούς Συλλόγους.
Εμπορικός Σύλλογος Πύργου
Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων
Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως
Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button