Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο φίλος της άτυχης 26χρονης στη Φολέγανδρο – Απειλεί να αυτοκτονήσει

Εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο 30χρονος άνδρας ο οποίος αναζητούνταν στη Φολέγανδρο μετά τον θάνατο της 26χρονης.

Οι αρχές αναζητούσαν το συγκεκριμένο πρόσωπο τις τελευταίες ώρες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες εκείνος βρίσκεται πάνω σε βράχια και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Ο 30χρονος άνδρας, που είχε πάει μαζί με την 26χρονη στη Φολέγανδρο και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή. Οι αρχές προσπαθούν να τον προσεγγίσουν…

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε παραλία του νησιού το μεσημέρι της Παρασκευής και από εκείνη την ώρα ο 30χρονος σύντροφός της αναζητούνταν σε όλο το νησί και μάλιστα οι αρχές είχαν μοιράσει τη φωτογραφία του σε περίπτωση που κάποιος τον δει.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι αρχές έχουν οδηγηθεί στην εκτίμηση ότι ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ήταν εγκληματική ενέργεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button