Πολιτική

Ενωτικός ο Ξυγκώρος: “Να πάμε όλοι μαζί το Επιμελητήριο μπροστά”

 

295045da9b062bb629000f06892d378c_XL


Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ο Βαγγέλης Ξυγκώρος τον άθλο που πέτυχε με την καθαρή εκλογή του ως νέου προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Ο ίδιος και μετά τη μεγάλη νίκη κρατάει την ήρεμη στάση που είχε και κατά την προεκλογική περίοδο και με σύνεση επικεντρώνεται στην ανάγκη ενωτικής πορείας και αποφεύγει να κάνει πανηγυρισμούς…

Σε δήλωσή του στην Kalamata Journal o Βαγγέλης Ξυγκώρος απεύθυνε κάλεσμα ενωτικής πορείας για «να πάμε το Επιμελητήριο μπροστά».

Ειδικότερα ο κ. Ξυγκώρος δήλωσε: «Παρότι το χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας για τον προεκλογικό μας αγώνα ήταν σύντομο, ο επιχειρηματικός κόσμος της Μεσσηνίας μας έδωσε τη στήριξή του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους προσήλθαν στις κάλπες και να διαβεβαιώσουμε ότι θα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε την επόμενη ημέρα, ενωμένοι, να πάμε το Επιμελητήριο μπροστά, για το καλό όλης της επιχειρηματικής κοινότητας και την ανάπτυξη της Μεσσηνίας».
Στ.Μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button