ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Εξελίξεις με το λιμάνι της Μαραθόπολης

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 15η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στο Επιμελητήριο Κορινθίας με 26 Θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στη Μεσσηνία, με το σημαντικότερο από αυτά να αφορά το λιμάνι της Μαραθόπολης.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόσκληση της συνεδρίασης το πρώτο θέμα στη ημερήσια διάταξη αφορά την τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 435/13-12-2017 Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας για το έργο: «Ανάπτυξη αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης».

Επιπλέον, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την περασμένη Τετάρτη, εγκρίθηκαν οι επικαιροποιημένες επιμέρους μελέτες της Μελέτης με τίτλο: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗΣ» και συγκεκριμένα:
•Μελέτη Προσήνεμου Μώλου
•Ακτομηχανική Μελέτη
•Διερεύνηση Διαταραχήςόπως, ελέγχθηκαν, και θεωρήθηκαν από το ΤΜΗΜΑ ΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ της Δ.Τ.Ε. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button