Τοπικά Νέα

Επίσημο δείπνο στους Περιφερειάρχες παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος

Παρών και ο Π. Τατούλης

Επίσημο δείπνο στους Περιφερειάρχες όλης της χώρας παρέθεσε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Το δείπνο είχε προγραμματιστεί από καιρό και προέκυψε μετά τις συχνές περιοδείες του Αρχιεπισκόπου σε όλη την Ελλάδα και την γνωριμία του με τους Περιφερειάρχες. Καλωσορίζοντάς τους ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι «επιτέλους δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούν και στην Αθήνα, όπως τόσες φορές είχε υποσχεθεί κατά τις επισκέψεις του στις περιοχές τους».
Οι Περιφερειάρχες ευχαρίστησαν από την πλευρά τους τον Μακαριώτατογια την πρόσκληση και του ευχήθηκαν για την νέα χρονιά. Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα συνεργασιών των Ιερών Μητροπόλεων με τις Περιφέρειες.
Τους Περιφερειάρχες υποδέχτηκε στην είσοδο της Ι. Αρχιεπισκοπής ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ενώ από το δείπνο απουσίαζαν λόγω σοβαρών ανειλημμένων υποχρεώσεων οι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Αττικής. Την κυρία Δούρου εκπροσώπησε ο κ. Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button