ΑγροτικάΤοπικά Νέα

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τερψιθέα σε καλλιέργεια γλυκοπατάτας της οικογένειας Γεωργουλή [εικόνες – βίντεο]

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο Κ. Μητσοτάκης στην καλλιέργεια γλυκοπατάτας της οικογένειας Γεωργουλή στην Τερψιθέα

Στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποίησε στην περιοχή της Τριφυλίας, το πρωί της Δευτέρας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Τερψιθέα και συγκεκριμένα την καλλιέργεια γλυκοπατάτας (συνολική έκταση περίπου 1000 στρέμματα) της οικογένειας Γεωργουλή.

Συνομιλώντας με τα μέλη οικογένειας που ασχολείται με την καλλιέργεια γλυκοπατάτας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ρώτησε για τη διαδικασία φύτευσης, συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημερώθηκε για την εξαγωγική τους δραστηριότητα. Μάλιστα, φεύγοντας πήρε μαζί του και ένα μικρό τελάρο με γλυκοπατάτες.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρμόδια για την Αλιευτική Πολιτική, Φωτεινή Αραμπατζή, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, οι βουλευτές της ΝΔ, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, Αντώνης Παρασκευόπουλος.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button