Τοπικά Νέα

Επανέρχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για μελέτες του Πύργος – Τσακώνα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας επανέρχεται με νέα ερώτηση προς την «Ολυμπία Οδό» σχετικά με το χρονοδιάγραμμα επικαιροποίησης μελετών για τον Aυτοκινητόδρομο, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Να θυμίσουμε ότι η «Ολυμπία Οδός» απάντησε λακωνικά στην επιστολή που της είχε αποστείλει στις 12 Ιανουαρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με θέμα «Επικαιροποίηση μελετών για τον αυτοκινητόδρομο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα». Στην απάντηση αναγραφόταν: «Σε απάντηση της ανωτέρω επιστολής σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εν λόγω μελέτες έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο στον Παραχωρησιούχο, και προετοιμάζονται από τον Κατασκευαστή. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία τυχόν χρειαστείτε».

Αναλυτικά η ερώτηση – επιστολή:

Αξιότιμοι κύριοι,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, και όσον αφορά την επικαιροποίηση των μελετών για τον Αυτοκινητόδρομο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, παρακαλούμε θερμά, όπως μας γίνετε πιο συγκεκριμένοι και σαφείς, απατώντας μας στα ερωτήματα που σας έχουμε ήδη θέσει με την επιστολή μας [0308 με ημ/νία 12/01/2023 (2023-0065-230112)],

  • εάν έχει ξεκινήσει η διαδικασία επικαιροποίησης των μελετών αυτών,
  • σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία επικαιροποίησης τους,

και τέλος,

  • ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της επικαιροποίησης αυτών.

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας, και την ενημέρωση μας.

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

Με τιμή,

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button