Τοπικά Νέα

Επιθεώρηση έργων στο λιμάνι του Μαράθου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη… και το στοίχημα για μια μπύρα! [εικόνες – βίντεο]

«Το έργο που κάνετε στο λιμάνι του Μαράθου θα το πάρει η θάλασσα» είπε κάτοικος της περιοχής στον Πρωθυπουργό

Μετά τον Ελαιώνα ο Κυριακος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης φιλέτου σαρδέλας και γαύρου Stella Mare με εξαγωγική δραστηριότητα στην Ευρώπη και ενημερώθηκε για την παραγωγική διαδικασία.

Aκολούθως επιθεώρησε τα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι του Μαράθου ενώ συνομίλησε με την ομάδα μηχανικών και εργαζομένων για την πρόοδο των εργασιών.  Πρόκειται για έργο 5.5 εκατ. ευρώ (μέσω ΕΣΠΑ) για την ανακατασκευή του λιμανιού και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί με ταχείες διαδικασίες του χρόνου την άνοιξη ενώ η αποκατάστασή του θα συμβάλλει και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

«Το έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος» είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτοικος της περιοχής και συνέχισε «πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα. Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία», συμπλήρωσε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε τότε χαμογελώντας ότι λεφτά άλλα δεν υπάρχουν για να εισπράξει την ατάκα του εκπροσώπου των αλιέων «τότε, πάει το έργο». Ο πρωθυπουργός για να βγει από τη δύσκολη θέση είπε τότε στον ψαρά ότι θα πάει τον Οκτώβριο και εάν δεν έχει πάρει το λιμάνι η θάλασσα τότε θα πρέπει να τον κεράσει μια μπύρα.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button