Αθλητικά

Επιστρέφουν στο γήπεδο για το Euro οι Ιταλοί οπαδοί

Η Ιταλία θα είναι κανονικά μία από τις χώρες που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Euro, αφού η κυβέρνηση έδωσε την άδεια για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Η UEFA ήταν σαφής πριν λίγες εβδομάδες: Το Euro θα γίνει με κόσμο και όποια από τις πόλεις που έχουν επιλεχθεί για να φιλοξενήσουν αγώνες δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο, θα μείνει εκτός και θα δώσει τη θέση της σε άλλη. Η Ρώμη λοιπόν, η οποία είχε επιλεγεί από την Ιταλία, θα φιλοξενήσει αγώνες της διοργάνωσης.

Και θα τους φιλοξενήσει επειδή η ιταλική κυβέρνηση ενημέρωσε επισήμως την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ότι επιτρέπει την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες του Ολίμπικο για τα παιχνίδια της διοργάνωσης που έχουν επιλεγεί να γίνουν εκεί.

«Η δυνατότητα να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Για το καλό της χώρας, όχι μόνο του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Υπουργό Υγείας, Ρομπέρτο Σπεράντζα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι έδειξε εμπιστοσύνη έτσι ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για να επιστρέψει ο κόσμος στο Ολίμπικο της Ρώμης για το ερχόμενο Euro», είπε αρχικά ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα, πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, και πρόσθεσε.

«Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, ήταν έντονη η επιθυμία να υπάρχει κόσμος στο Euro και είχαμε στήριξη. Δώσαμε ένα ηχηρό μήνυμα για την επιστροφή, η οποία θα μεταφερθεί στην UEFA».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button