Τοπικά Νέα

Επιτέλους: Το έργο του δρόμου Γαργαλιάνοι – Βάλτα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Μετά την γκάφα της Περιφέρειας με το λιμάνι της Μαραθόπολης φαίνεται πως μια σειρά από έργα που είναι προγραμματισμένα γινούν στην Τριφυλία θα μπουν σε προτεραιότητα προκειμένου η Περιφέρεια να… «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις. Ακόμη κι έτσι αν είναι, για την περιοχή της Τριφυλίας σημαίνει πως η «χασούρα» από το λιμάνι του Μαράθου θα φέρει μια σειρά θετικών εξελίξεων για έργα που αφορούν την περιοχή.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στην ερχόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης» βρίσκεται και το πολύπαθο έργο του δρόμου Γαργαλιάνοι – Βάλτα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το έκτο θέμα στην συνεδρίαση, με τίτλο «Έγκριση κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ – ΣΑΕΠ526 “Βελτίωση – Συντήρηση οδικού δικτύου Π.Ε. Μεσσηνίας (2017-2019)” με κωδικό 2017ΕΠ52600016 σε υποέργο». Την εισήγηση του έργου θα κάνει η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Το έργο «Συντήρηση – βελτίωση δρόμου Γαργαλιάνοι – Βάλτα» έχει προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και τα χρήματα προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας το 2018, ύψους 5.1 εκ. ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button