ΑθλητικάΦιλιατρά

Επιτυχίες των αθλητών του Σ.Ο. Φιλιατρών στους προκριματικούς αγώνες της Περιφέρειας

Η σεζόν ξεκινά με διακρίσεις!

Επιτυχίες των αθλητριών-ών του Σ.Ο. Φιλιατρών στους προκριματικούς αγώνες της Περιφέρειας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα!

“…Σε αγωνιστικό επίπεδο, αξιοσημείωτη ήταν και φέτος η παρουσία αθλητών του Σ.Ο. Φιλιατρών στην προκριματική φάση των Πανελλήνιων Ατομικών Πρωταθλημάτων Παίδων – Κορασίδων, Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διοργανώθηκαν με επιτυχία στην Καλαμάτα, από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα η Ταγκαλάκη Ιωάννα πρώτευσε στην κατηγορία κορίτσια έως 16 χρόνων, (με το απόλυτο: πέντε νίκες σε πέντε αγώνες) και η Κορμά Ελένη πρώτευσε στην κατηγορία κορίτσια έως 14 χρόνων. Οι δύο αυτές αθλήτριες προκρίθηκαν στα τελικά των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων, που φέτος θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα, τέλος Ιουνίου. Επίσης στην κατηγορία κορίτσια έως 12 χρόνων η Αποστολοπούλου Αφροδίτη κατέλαβε την Τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο).
Ακόμη ενθαρρυντική ήταν και η παρουσία των, πρωτοεμφανιζόμενων σε τέτοιους αγώνες, νεαρών αθλητών Καλκαβούρα Δημήτρη (Αγόρια έως 14) και Nikolay Vasilev (Αγόρια έως 16)…”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button