Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Επιτυχημένη “Βραδιά Φιλοξενίας” από το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών [εικόνες]

 

1


Με τη «Βραδιά Φιλοξενίας», τη Δευτέρα στο Πάρκο της Βλαχέρνας, κορυφώθηκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες που διοργανώνει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Με το Πάρκο πλημμυρισμένο από κόσμο κάθε ηλικίας που παρακολούθησε την εκδήλωση αλλά και είδε την Έκθεση με τις δραστηριότητες των παιδιών που πήραν μέρος στο διήμερο «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι». Στην εκδήλωση έδωσε συναυλία η Φιλαρμονική του Συλλόγου και παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς 8 χορευτικά τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων. Η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 1.000 άτομα βρέθηκαν στο πάρκο.

3

Η πρόεδρος του Συλλόγου Βιβή Παντελάκη καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους και μίλησε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου ενώ χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Τριφυλίας.

Το πρόγραμμα άνοιξε η Φιλαρμονική υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Παναγιώτη Φωτεινέα και ακολούθησαν 8 χορευτικά τμήματα. Να σημειώσουμε ότι στο πάρκο εκτέθηκαν και οι δημιουργίες των παιδιών από το «Καλλιτεχνικό εργαστήρι» που είχε προηγηθεί το Σαββατοκύριακο.

 

2

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button