ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Επιτυχημένη εκδήλωση οδοντιάτρων στην Κυπαρισσία

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των οδοντιάτρων στην ημερίδα που διεξήχθη στην Κυπαρισσία την περασμένη Κυριακή και διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα «Γενικά θέματα και προβληματισμοί για τον οδοντίατρο στην καθημερινή πράξη» και περιλάμβανε συμβουλές σχετικά με την ακτινοπροστασία και τα ακτινογραφικά μηχανήματα, τις αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις που ενδιαφέρουν τους οδοντιάτρους και ενημέρωση για το τι είναι το Σύνδρομο Επαγγελματικής Εξουθένωσης (burn out) και τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Ομιλητές ήταν οι Δημήτρης Μαρινάκης ακτινοφυσικός, Αλεξάνδρα Μαρίνη-Μαστρογιαννάκη μικροβιολόγος και Χαριέττα Λιακάκη βιοπαθολόγος – ψυχολόγος Msc. Ακολούθησε συνάντηση των προέδρων των Οδοντιατρικών Συλλόγων της Πελοποννήσου, καθώς και μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. Με πρωτοβουλία της προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Γεωργίας Θεοδωροπούλου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία του παμπελοποννησιακού συνεδρίου και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button