Αθλητικά

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Ειδική αθλητική αναγνώριση σωματείων

Με αφορμή το γεγονός ότι η ΓΓΑ ξεκίνησε τις διαδικασίες σύστασης του μητρώου Αθλητικών φορέων ενημερώνονται οι εκπρόσωποι και οι διοικήσεις των σωματείων μελών της ΕΠΣΑ, ότι θα πρέπει να φροντίσουν για την καταχώρησή τους σε αυτό το μητρώο, όπως επίσης και να τακτοποιηθεί το θέμα της χορήγησης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης.

Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας καταχώρησης στο μητρώο Αθλητικών σωματείων θα πρέπει να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της ΓΓΑ. Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει link που αναφέρει τη διαδικασία ανανέωσης – χορήγησης της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης. Σημειώνεται ότι τα σωματεία τα οποία έχουν ήδη Ειδική Αθλητική Αναγνώριση θα πρέπει να φροντίσουν για την εγγραφή τους στο μητρώο Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ προκειμένου να τύχουν των παροχών και των ευεργετημάτων που προβλέπονται στα μέτρα στήριξης των Αθλητικών Φορέων λόγω του κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.