Αθλητικά

Εράνη Φιλιατρών: Συνέχεια στις ανανεώσεις με Πέππα και Νικολακόπουλο

Παίκτες της Εράνης και τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Πέππας (κεντρική φωτό) και ο Φώτης Νικολακόπουλος (κάτω φωτό).

Ο πρώτος θα αγωνιστεί μάλιστα για έκτη σερί σεζόν με τα χρώματα της φιλιατρινής ομάδας, που προχωρά με γοργούς ρυθμούς το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει και οι Λυκούργος Ανδρώνης και Διονύσης Γεωργιόπουλος. Για τη συμφωνία με τον Πέππα, η διοίκηση της Εράνης αναφέρει: “Ανανέωση συνεργασίας και για έκτη συνεχή σεζόν στην ομάδα μας ο Γιώργος Πέππας! Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”.
Στο ίδιο μήκος και η ανακοίνωση για τον Νικολακόπουλο: “Ανανέωση συνεργασίας ενόψει της νέας σεζόν 2021/22 με τον Φιλιατρινό Φώτη Νικολακόπουλο! Ευχόμαστε στον Φώτη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”.
Πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και να γίνουν λίγες και καλές μεταγραφές, προκειμένου η Εράνη να είναι ανταγωνιστική στην νέα Α’ τοπική, που θα διεξαχθεί πιθανότατα σε δύο ομίλους.

notosport.eleftheriaonline.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button