Εκπαίδευση

Εργασίες στο κτήριο της Σχολής Παπαφλέσσα, στην Καλαμάτας

Περί τα τέλη του τρέχοντος μήνα Αυγούστου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής του κτηρίου της παλαιάς Σχολής Παπαφλέσσα, στην Καλαμάτα, οι οποίες εκτελούνται με εντατικούς ρυθμούς.

Στο εν λόγω κτήριο, μετά από τη σχετική προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, πρόκειται να μετεγκατασταθεί μέρος των υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας για όσο διάστημα θα εξελίσσεται το ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων αναβάθμισης του διοικητηρίου της, στην Καλαμάτα -έργο της Περιφέρειας, με προϋπολογισμό 10.472.034 ευρώ.

Αυτόν τον καιρό, εξ άλλου, υλοποιούνται εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής και σε άλλα κτήρια στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα, τα οποία επίσης θα φιλοξενήσουν υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας στην διάρκεια των παρεμβάσεων στο διοικητήριο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button