Τοπικά Νέα

Ερωτήσεις Κοροβίλα – Τσαφαρά για το έργο στην οδό Δεκατεσσάρων στα Φιλιατρά [βίντεο]

Για το έργο ανάπλασης του κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων στην οδό Δεκατεσσάρων, στα Φιλιατρά, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα, έκαναν ερωτήσεις οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Τσαφαράς και Αγγελής Κοροβίλας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο κ. Τσαφαράς στάθηκε στο γεγονός ότι υπάρχουν σωλήνες ύδρευσης οι οποίες είναι σχεδόν επιφανειακοί και θα πρέπει να γίνει κάτι γιατί στην συνέχεια δεν θα μπορεί να σκαφτεί πάλι ο δρόμος. Καθησυχαστικός ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αντώνης Βλάχος απατώντας του, λέγοντας ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς έχουν αλλάξει τα υψομετρικά και τα κράσπεδα.

Από την πλευρά του ο Αγγελής Κοροβίλας αρχικά ρώτησε αν το έργο γίνεται από το Δήμο ή την Περιφέρεια, αν έχει αλλάξει η αρχική μελέτη και αν θα πειραχτούν πεζοδρόμια, όπως και τι χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης έχει. Αναφορά έκανε και για τα σκουπίδια στο αγροκήπιο Φιλιατρών.

Απαντώντας του ο κ. Βλάχος είπε ότι το έργο προχωράει κανονικά και δεν έχει τροποποιηθεί η μελέτη, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα θα καθοριστεί και από τις καιρικές συνθήκες.

 

Δείτε το βίντεο και εικόνες από το σημείο:

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button