Εκλογές 2019

Ευχαριστήρια επιστολή υποψ. βουλευτή Μεσσηνίας Ν. Κυριακοπούλου

Καλαμάτα, 8 Ιουλίου 2019

Φίλες και φίλοι,
Στις 7 Ιουλίου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες Πολίτες επέλεξαν την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην διακυβέρνηση της Χώρας μας!
Όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινάμε την μεγάλη προσπάθεια για Ανάπτυξη, δουλειές και Ασφάλεια!
Για να ξαναγίνει η Ελλάδα μας δυνατή!
Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και είναι η ώρα να το αποδείξουμε στην πράξη. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν υπάρχει περίοδος χάριτος, όπως διαμήνυσε ο νεοεκλεγείς Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιούς μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας που εκλέχθηκαν Βουλευτές Μεσσηνίας και τον επικεφαλής μας πρ. Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Είμαι βέβαιη ότι όλοι θα συμβάλουν για το καλό της Χώρας μας και της Μεσσηνίας μας!
Φίλες – Φίλοι,
Με την ψήφο σας στις Εθνικές εκλογές, με αναδείξατε πρώτη ανάμεσα στις αξιόλογες γυναίκες του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας.
Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη αυτή τιμή.
Με την ευχή του πατέρα μου Κυριάκου να με συνοδεύει αυτές τις 18 ημέρες της προεκλογικής μου περιόδου, τη στήριξη της οικογένειάς μου καθώς και με τη συμβολή των συνεργατών μου, που ήταν η δύναμή μου, πετύχαμε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς!
Νατάσσα Κ. Κυριακοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button