Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ευχαριστήριο εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Φιλιατρών

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Φιλιατρών θέλει να ενημερώσει τους ευσεβής χριστιανούς της πόλεως μας ότι μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 21ης Νοεμβρίου 2021 δοξάζει τον Τριαδικό θεό τους προστάτες της ενορίας μας Τίμιο Πρόδρομο και Βαπτιστή Ιωάννη αλλά και την Αγία Μαύρα που προστάτεψαν τον Οίκο τους και η φωτιά δεν ήταν ολοσχερής και καταστροφική.

Επίσης με αισθήματα χαράς αναγγέλλουμε ότι η θαυματουργή εικόνα της προστάτιδος μας Αγίας Μαύρας αν και περικυκλώθηκε από τη φωτιά έμεινε ανέγγιχτη. Η συνδρομή του πυροσβεστικού σώματος Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας ήταν άμεση καθώς και όλων των ενοριτών μας στο σημείο από την πρώτη στιγμή ήταν ο δήμαρχος Τριφυλίας κύριος Γεώργιος Λεβεντάκης ο οποίος αμέσως την επόμενη μέρα με δική του μέριμνα απέστειλε συνεργείο καθαρισμού.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να μην ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας τον κύριο Ιωάννη Λεβεντάκη υιό του δημάρχου Τριφυλίας ο οποίος ανέλαβε εξολοκλήρου την αποκατάσταση των Όλων των ζημιών Που υπέστη ο  Ιερός  Ναός.

Ευχόμεθα ο Άγιος θεός να χαρίζει σε όλους υγεία και πνευματική προκοπή να μας φυλάει από κάθε κακό.

Μετά το πέρας των εργασιών χαρμόσυνα θα ηχήσουν και πάλι οι καμπάνες του Μητροπολιτικού μας Ιερού Nαού καθώς και δοξολογία προς τον Τριαδικό θεό την Υπέρμαχο  Στρατηγό Υπεραγία Θεοτόκο τον Τίμιο Πρόδρομο και  Βαπτιστή Ιωάννη Και στην ακόμα μία φορά φρουρό και προστάτιδα Αγία μας Μαύρα. 

Ο Πρόεδρος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο. 

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button