Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Ευχαριστήριο του συνδυασμού “Δύναμη Πολιτών” για την προσέλευση στην εκδήλωση παρουσίασης – Αλλά και αιχμές…

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους υποψήφιους Δημάρχους ανταποκρίθηκαν στις προσωπικές προσκλήσεις […] αλλά και σε αυτούς που αν και προσκλήθηκαν δεν ήρθαν.

Ο συνδυασμός για το τοπικό συμβούλιο Γαργαλιάνων, “Δύναμη Πολιτών”, εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στη εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στους Γαργαλιάνους.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το καθένα σας ξεχωριστά, πολίτες, προεδρεία συλλογών, φορείς του τόπου και κυρίως τη νεολαία της πόλης μας που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας και μας δώσατε δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους υποψήφιους Δημάρχους ανταποκρίθηκαν στις προσωπικές προσκλήσεις που αποστείλαμε σε όλους, κ. Ανδρινόπουλο, επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας, κ. Λεβεντάκη Γεώργιο, κα Παναγιωτοπούλου Χάιδω, κ.  Μπακούρο Σωτήρη αλλά και σε αυτούς που αν και προσκλήθηκαν δεν ήρθαν διότι όλους τους βλέπουμε σαν αυριανούς συνεργάτες.

Επίσης, ευχαριστούμε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους κ. Καλκαβούρα Παναγιώτη, κ. Καρατζά Αντώνη και κ. Μπουντουβά Ηλία.

Προσδοκούμε στη συνεργασία όλων σας. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

Exit mobile version