Πελοπόννησος

Ηλεία: Άγριος καβγάς και μαχαιριές έξω από νυχτερινό κέντρο στην Κουρούτα

Βγήκαν μαχαίρια έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Κουρούτα, στην Ηλεία έπειτα από άγριο καβγά που ξέσπασε.

Ένας άνδρας νεαρής ηλικίας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με δύο τραύματα από μαχαίρι, το ένα στον θώρακα και το δεύτερο στην αριστερή πλευρά μερικά εκατοστά πάνω από τον σπλήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν σημειώθηκε στον αύλειο χώρο νυχτερινού μαγαζιού στην Κουρούτα.

Σύμφωνα με πηγές, ο άνδρας διασκέδαζε με την φίλη του ωστόσο υπήρξε «παρεξήγηση» με παρέα που επίσης διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο.

Οι διαφορές φαίνεται ότι «λύθηκαν» στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, με τον άνδρα να έχει δεχτεί δύο πλήγματα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πύργου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί καθώς πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε ξανά επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, από τον έναν εκ των συμμετεχόντων έπεσε το όπλο το οποίο είχε στην κατοχή του, με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας να προσπαθούν να το «εξαφανίσουν» κλωτσώντας το στο έδαφος.

Και για τα δύο περιστατικά έχουν ήδη ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση.

protinews.com.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button