Ελλάδα

Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία κατά του αστυνομικού – «Με πίεζε να εκδίδομαι έναντι αμοιβής»

Σημαντικές είναι εξελίξεις στην υπόθεση της Ηλιούπολης, με άλλη μία γυναίκα να καταθέτει επίσημα στις Αρχές και να καταγγέλλει τον αστυνομικό πως την πίεζε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση, που δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη συνήγορο της 19χρονης και φέρεται να έχουν στοιχεία σε βάρος του 39χρονου.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία κατέθεσε επίσημα ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει, προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την πολιορκούσε για καιρό, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει, προκειμένου να την εκμεταλλευτεί. Η ίδια υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε και βρήκε τρόπο να ξεφύγει.

Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωσή αυτή σε βάρος του αστυνομικού είναι – κατά πληροφορίες – η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου.

Η κατάθεση χαρακτηρίζεται «δεμένη», με τις Αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα. Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button