Ελλάδα

Ηλιούπολη: Πώς στήνονταν τα ραντεβού μέσω των sites, τα βίντεο και η ταρίφα των 160 ευρώ

«Με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους». Αυτά υποστηρίζει στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η 19χρονη κοπέλα που φέρεται να έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας, να κρατείτο παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη από τον 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με την περιγραφή της 19χρονης, η ίδια γνώρισε τον 39χρονο αστυνομικό πριν από περίπου ενάμιση μήνα μέσω ενός κοινού γνωστού τους. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα – και αφού, όπως τονίζει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς – ενημέρωσε τη μητέρα της ότι θα μείνει μαζί του στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης – άρχισε να εκδίδεται, παρά τη θέλησή της. «Του είπα (σ.σ. στον 39χρονο αστυνομικό) ότι ήθελα να βρω δουλειά, για παράδειγμα σε καφετέρια», αναφέρει χαρακτηριστικά η 19χρονη. Τότε, ο 39χρονος αστυνομικός που βρίσκεται, πλέον, στη φυλακή, σύμφωνα πάντα με την 19χρονη, της απάντησε πως η μητέρα ενός φίλου του έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και μια ιστοσελίδα, όπου κάποιος μπορεί να κλείνει ερωτικά ραντεβού με κοπέλες και της πρότεινε να εργαστεί σε αυτό.
Ηλιούπολη: «Αρνήθηκα να δουλέψω μαζί και απείλησε να με σκοτώσει»

Στην κατάθεσή της η 19χρονη αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο 39χρονος αμέσως της πρότεινε να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Ωστόσο, εκείνη δεν δέχθηκε. «Οταν μου έγινε η πρόταση να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», σημειώνει χαρακτηριστικά η 19χρονη.
Ηλιούπολη: Τα ραντεβού των 160 ευρώ και η τηλεφωνήτρια

Η 19χρονη περιγράφει στην κατάθεσή της ότι ο αστυνομικός θα κανόνιζε τα ραντεβού με τους πελάτες και το «αντάλλαγμα για κάθε ραντεβού» θα ήταν 160 ευρώ. Από αυτό το ποσό ο αστυνομικός είχε πει στην 19χρονη ότι θα λάμβανε 80 ευρώ για κάθε ραντεβού. «Εφτιαξε δικό μου προφίλ στο συγκεκριμένο σάιτ με ψεύτικα στοιχεία, βάζοντάς μου φωτογραφίες και βίντεό μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουν ραντεβού μαζί μου», περιγράφει η 19χρονη. Στο συγκεκριμένο σάιτ, όπως καταθέτει η 19χρονη, εμφανίζονται δύο τηλέφωνα, στα οποία απαντά μια τηλεφωνήτρια, η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα.

Η 19χρονη, στη συνέχεια της κατάθεσής της, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς κλείνονταν τα ραντεβού με τους πελάτες. «Ερχόταν από το σπίτι του αστυνομικού, με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού, τα οποία γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απ’ έξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι στην Ηλιούπολη». Σύμφωνα με την 19χρονη, μόλις τελείωνε το ραντεβού με τον κάθε πελάτη, έπαιρνε τα 160 ευρώ (χρέωση την ώρα) και τα έδινε στον αστυνομικό μόλις επέστρεφε στο σπίτι στην Ηλιούπολη. Τα ραντεβού κλείνονταν σε ξενοδοχεία και σε σπίτια πελατών, όπως λέει η ίδια στους αστυνομικούς, και γίνονταν από το μεσημέρι έως και πολύ αργά το βράδυ. «Δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον αστυνομικό, αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχιζε να με απειλεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η 19χρονη.
Ηλιούπολη: Η κοκαΐνη, ο «Μάξιμος» και ο «Γιάννης»

Οπως περιγράφει, μάλιστα, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης πήγαιναν και οι υπόλοιπες κοπέλες, τα προφίλ των οποίων υπάρχουν στο συγκεκριμένο σάιτ. Στο συγκεκριμένο σπίτι πήγαινε και ο «Μάξιμος», ο οποίος, σύμφωνα με τη 19χρονη, έφερνε ναρκωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη στον αστυνομικό και έδινε στις κοπέλες. Το όνομα «Μάξιμος» και το όνομα «Γιάννης» περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων για το κύκλωμα μαστροπείας, στα δίχτυα του οποίου καταγγέλλει ότι είχε πέσει η 19χρονη που ζούσε στο σπίτι «κολαστήριο» στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά φέρονται να εμπλέκονται στα κατά περίσταση αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, της διακίνησης ναρκωτικών κ.α. Όσον αφορά τον «Γιάννη», είναι το άτομο που σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη υπέδειξε στις Αρχές ως «οδηγό» του κυκλώματος, καθώς την παραλάμβανε από το σπίτι «κολαστήριο» της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες, την ανέμενε και στη συνέχεια την επέστρεφε. Ο «Μάξιμος», ο ρόλος του οποίου στο κύκλωμα μαστροπείας δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, υποδείχθηκε από την 19χρονη ως άτομο το οποίο πήγαινε στο σπίτι της Ηλιούπολης προκειμένου να προμηθεύσει τον απότακτο αστυνομικό με ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button