Κόσμος

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στο Ανώτατο Δικαστήριο

Ένα άτομο αυτοπυρπολήθηκε, τα ξημερώματα Σαββάτου (23/04, ώρα Ελλάδας), στην πλατεία μπροστά στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ και έγινε αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο, όπως δήλωσε μια εκπρόσωπος του θεσμού.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος του κορυφαίου αμερικανικού δικαστικού θεσμού σε δελτίο Τύπου ανέφερε: «Περί τις 18:30 ένα πρόσωπο έφθασε στην πλατεία μπροστά στην πρόσοψη του Ανωτάτου Δικαστηρίου και αυτοπυρπολήθηκε. Ιατρικό ελικόπτερο προσγειώθηκε στην πλατεία και παρέλαβε το πρόσωπο αυτό, το οποίο διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Πάντως, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του FOX, έγινε γνωστό πως επρόκειτο για άνδρα, αλλά δεν δόθηκε καμία άλλη λεπτομέρεια ούτε καν για την κατάσταση της υγείας του.

Επισημαίνεται ότι το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε δύο ημέρες μετά την εκκένωση του Κογκρέσου εξαιτίας λαθεμένου συναγερμού, καθώς η αστυνομία του ομοσπονδιακού Καπιτωλίου κινητοποιήθηκε εξαιτίας αεροπλάνου που συμμετείχε σε επίδειξη πριν από αγώνα μπέιζμπολ σε στάδιο που απέχει λιγότερα από 2 χιλιόμετρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button