Κόσμος

ΗΠΑ: «Για όλα φταίει το GPS» είπε μεθυσμένη οδηγός αυτοκίνητου που μπήκε σε αστυνομικό τμήμα

Μια γυναίκα που οδηγούσε μεθυσμένη κατηγόρησε το GPS του αυτοκινήτου της όταν πέρασε κυριολεκτικά μέσα από το γκαράζ του αστυνομικού τμήματος στο Πόρτλαντ του Μέιν.

Η 26χρονη οδηγός πέρασε μέσα από το γκαράζ του αστυνομικού τμήματος διασχίζοντας την «πεζή πλατεία» του, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Πόρτλαντ σε μια ανάρτηση στο Facebook το Σάββατο 30 Απριλίου.

Ήταν τόσο μεθυσμένη που στη συνέχεια προσπάθησε να κατέβει με το SUV τις σκάλες για να βγει στο δρόμο, είπε η αστυνομία.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές δε φαίνεται να βρήκαν πειστική την απάντησή της για το «λάθος του GPS» και ανήρτησε ανάρτησε φωτογραφίες του οχήματος στο Facebook, όπου φαίνεται να επιχειρεί να κατέβει τις σκάλες του γκαράζ του σταθμού.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Μια 26χρονη γυναίκα οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ του Αστυνομικού Τμήματος, διασχίζοντας τον πεζόδρομό μας και στη συνέχεια προσπάθησε να κατέβει τις σκάλες προς τη Μίντλ Στρίτ. Είπε ότι ακολουθούσε τις οδηγίες του GPS της».

Στη συνέχεια της ανάρτησης το Αστυνομικό Τμήμα αναφέρει πώς οι αξιωματικοί που απάντησαν πιστεύουν ότι το περιστατικό είχε σχέση με το «υπερβολικό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα» της γυναίκας.

Ως αποτέλεσμα, στην 26χρονο εκδόθηκε «κλήση για OUI (οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ)».

Όπως έγραψε στη συνέχεια, «ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας» ενώ το περιστατικό «τελείωσε με μια μικρή υλική ζημιά».

«Παρακαλώ μην πίνετε και οδηγείτε», καταλήγει η δήλωση.

Πηγή: FOX23

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button