Κόσμος

Η γηραιότερη μεθυσμένη οδηγός στη Βρετανία είναι 91 ετών!

Ιστορία έγραψε η Πολίν Χόριγκαν η οποία έγινε η γηραιότερη μεθυσμένη οδηγός στη Μ. Βρετανία. Τον Ιούνιο, η 91χρονη συνταξιούχος από το Γουέστ Μέρσεϊ του Κόλτσεστερ είχε ατύχημα όταν έχασε τον έλεγχο του Audi A3 Sportback που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε κολωνάκια και φανοστάτη προκαλώντας ζημιές.

Στον έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί σε δίκη και να της αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης για 14 μήνες.

Η ίδια αναγνώρισε το λάθος της και είπε πως δεν πρόκειται να οδηγήσει ξανά.

Ο δικηγόρος της, Γκράχαμ Μπράουν, διάβασε μάλιστα επιστολή στο δικαστήριο μέσω της οποίας η ηλικιωμένη γυναίκα ζητούσε συγνώμη και δήλωνε την πρόθεσή της να μην ανανεώσει την άδεια οδήγησης μετά το πέρας της ποινής.

«Εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για το περιστατικό και την πλήρη μεταμέλειά της όπως μπορείτε να δείτε και από την επιστολή που συνέταξε. Είναι μια κυρία που μετρά 76 χρόνια οδήγησης χωρίς να έχει εμπλακεί σε ατύχημα και χωρίς να έχει εμφανιστεί ούτε μια φορά στο δικαστήριο. Όπως έχετε δει, έχει λάβει την απόφαση να μην οδηγήσει ξανά», ανέφερε ο Μπράουν.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της δίκης, η γηραιά κυρία ζητούσε επανειλημμένα από τους εισαγγελείς να μιλούν πιο δυνατά γιατί δεν μπορούσε να ακούσει τι έλεγαν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button