ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας τίμησε το μακροβιότερο Δήμαρχο κ. Ηλία Παν. Τσίγγανο [βίντεο]

Αναγνώριση και σεβασμός για την προσφορά του στην Κυπαρισσία, τους πολίτες και τη ΝΔ

Τον τέως Δήμαρχο Κυπαρισσίας κ. Ηλία Παν. Τσίγγανο τίμησε χθες το βράδυ στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς της η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας στην Κυπαρισσία με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο να του απονέμει την τιμητική πλακέτα.

Η τιμή στον κ. Τσίγγανο αποτελεί αναγνώριση και σεβασμό για την πολυετή ενασχόλησή του με τα κοινά στον Δήμο Κυπαρισσίας και κυρίως την τεράστια προσφορά της Δημαρχοντίας του στην πόλη και τους συμπατριώτες του. Άλλωστε, κατά κοινή ομολογία ακόμα και από πολιτικούς του αντιπάλους, η Δημαρχοντία Τσίγγανου στην Κυπαρισσία έδωσε άλμα ανάπτυξης στην πόλη με νέους ορίζοντες υλοποιώντας πολλά και σημαντικά έργα που βελτίωσαν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και έκαναν την Κυπαρισσία ελκυστικό προορισμό που επί των ημερών του γνώρισε ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης και επενδύσεων της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Το πλούσιο βιογραφικό του τιμώμενου προσώπου ανέγνωσε η πρώην πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ κα Μαρία Στρίγκα.

Ο ίδιος με τη σεμνότητα που τον διακρίνει αποδέχτηκε την ύψιστη τιμή με μεγάλη χαρά βέβαιος ότι απλώς έκανε το καθήκον του απέναντι στη γενέτειρά του και τους συμπατριώτες του και αφιέρωσε την τιμή στη μνήμη όλων των συνεργατών του.

Δείτε βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button