Τεχνολογία

Η εφαρμογή της Google που συγκρίνει selfies με πορτραίτα ζωγραφικής

Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν έργα τέχνης

Έγινε viral η τελευταία ενημέρωση για την εφαρμογή Arts & Culture της Google καθώς επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με πορτρέτα που κοσμούν τα μουσεία.

Οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων πολλών διασημοτήτων, μοιράζονται σε Twitter και Instagram τα πορτραίτα με τους «σωσίες» τους. Όπως ο κωμικός και ηθοποιός Kumail Nanjiani ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα ή ο μουσικός Pete Wentz που απολαμβάνει την εφαρμογή.

«Όταν τραβήξετε μια φωτογραφία με αυτή τη λειτουργία, η φωτογραφία σας αποστέλλεται στην Google για να βρείτε έργα τέχνης που μοιάζουν με εσάς», εξηγεί η Google. «Η Google δεν θα χρησιμοποιήσει δεδομένα από τη φωτογραφία σας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό και θα αποθηκεύσει μόνο τη φωτογραφία σας για το χρόνο που χρειάζεται για την αναζήτηση των αντιστοιχιών», σημειώνει.

Η σύγκριση πορτρέτου είναι ένα χαρακτηριστικό της εφαρμογής, η οποία επιτρέπει επίσης στους χρήστες να πραγματοποιούν εικονικές περιηγήσεις σε ιστορικά μουσεία όπως το Μουσείο Solomon R. Guggenheim στη Νέα Υόρκη. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν έργα τέχνης με βάση το χρώμα και την περίοδο και να κάνουν ζουμ σε διάσημα έργα τέχνης όπως το «The Starry Night» του Vincent van Gogh.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button