ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Η καλοκαιρινή συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων χάρισε όμορφες μουσικές στιγμές [εικόνες – βίντεο]

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η  καλοκαιρινή συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018, το βράδυ, στο πάρκο των Γαργαλιάνων.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Γαργαλιάνων, Φώτη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ιστορία και την προσφορά της Φιλαρμονικής στον τόπο και τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια έχει αναγνωριστεί το έργο που συντελείται από τον μαέστρο και τους μουσικούς, και αυτό φαίνεται από το πλήθος των εκδηλώσεων που έχει συμμετάσχει η Φιλαρμονική. Ο κ. Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε για την μακροχρόνια και άψογη συνεργασία τη Δημοτική Αρχή, και τον δήμαρχό κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, καθώς και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και τον πρόεδρό της κ. Αντρέα Μπουγά. Τόνισε, πως με τις συνδρομές των μελών καθώς και με την οικονομική και ηθική στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Γαργαλιάνων κατάφερε να είναι ενεργός, να εξελίσσεται και να είναι παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της πόλης των Γαργαλιάνων.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξωστρέφεια που έχει επιδείξει τα τελευταία χρονιά η Δημοτικ΄γ Φιλαρμονική Γαργαλιάνων με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στην πρόσφατη συναυλία των Scorpions στην Αθήνα. Ο δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει την εξωστρέφεια.

Το πρόγραμμα της συναυλίας μας θα παρουσίασε η Κυριακή Λαμπίρη.

Το πολυποίκιλο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στο φιλόμουσο κοινό των Γαργαλιάνων εκτείνονταν από κινηματογραφική μουσική έως και πολύ σύγχρονους και μοντέρνους ρυθμούς της Ελληνικής μουσικής υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σωτήρη Αλεξόπουλου. Οι μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέδωσαν τα έργα με άρτια τεχνική κατάρτιση, την οποία θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματικές ορχήστρες, ενώ καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος της παράστασης!

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων & Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button