ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Η Κυπαρισσία γιόρτασε με λαμπρότητα την 25η Μαρτίου [εικόνες]

Ενωτική με ηλιοφάνεια αλλά κι αισθήματα υπερηφάνειας μετά από δύο χρόνια πανδημίας ήταν η παρέλαση που πραγματοποιήθηκε για την 201η επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Κυπαρισσία

Μετά την επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου και τον Πανηγυρικό της ημέρας, την κατάθεση στεφάνων και την εορταστική ατμόσφαιρα, ακολούθησε η Παρέλαση της μαθητιώσσας νεολαίας στην κεντρικό οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, με τον κόσμο να πλημμυρίζει τους δρόμους της πόλης.

Την παρέλαση άνοιξε και έκλεισε η φιλαρμονική της δημοτικής ενότητας Κυπαρισσίας η οποία χειροκροτήθηκε θερμά

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης και η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Αννα Καλογεροπούλου.

Στις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Κυπαρισσίας στην Άνω Πόλη. Το ισόγειο του Μουσείου φιλοξενεί την έκθεση «Σημαίες της Ελληνικής Επανάστασης». Στον πρώτο όροφο ξεδιπλώνεται η ιστορία της Τριφυλίας μέσα από Φύλλα της Εφημερίδας της Κυβέρνησης της περιόδου 1837 – 1946, σε συνδυασμό με γκραβούρες, χάρτες και φωτογραφίες.

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button