Viral

«Η Μαύρη Θύελλα δεν θέλει ελεημοσύνες – Δεν θέλει μαϊμού πέναλτι»: Η μυθική περιγραφή Γεωργούντζου (Video)

Δεν είναι ο συνηθισμένος σπίκερ. «Ξεφεύγει» συχνά, το ζει το ματς όσο ελάχιστοι, δε διστάζει να πει την γνώμη του για οτιδήποτε συμβαίνει εντός του αγωνιστικού χώρου και πολλές φορές γίνεται viral μέχρι να προλάβει να πει κανείς τις τρεις συλλαβές του μικρού του ονόματος.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σωτήρη Γεωργούντζο, τον πιο φανατικό σπίκερ της Καλαμάτας.

Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος τα δίνει όλα όταν αγωνίζεται η «Μαύρη Θύελλα» (και όχι μόνο), με αποτέλεσμα ν’ αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές και πολύ κόσμο να τον ακολουθεί στα social media.

Μπορεί κατά καιρούς να μας έχει χαρίσει στιγμές απείρου ηχητικού κάλλους, όμως υπάρχει μία φάση που δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει στην καριέρα του- και ναι, είναι αυτή που καταλάβατε οι… μύστες από την πρώτη στιγμή που διαβάσατε τον τίτλο του συγκεκριμένου άρθρου.

Σε ποια αναφερόμαστε;

Στο «διαβόητο», πια, πέναλτι που είχε κερδίσει προ πενταετίας η Καλαμάτα στο ματς κόντρα στην Αχαϊκή. Σε μια ανύποπτη φάση εκείνου του αγώνα ο Χαρίτος είχε ρίξει μια ζεμπεκιά περιωπής εντός της περιοχής πέφτοντας στο έδαφος ολομόναχος, με τον διαιτητή Κουντουριώτη να υποδεικνύει εντελώς αψυχολόγητα την εσχάτη των ποινών.

Ο Γεωργούντζος- αν και είχε πάρει σφύριγμα η ομάδα του- άρχισε να ωρύεται για το κακώς καταλογισμένο πέναλτι, λέγοντας τη μνημειώδη ατάκα «Έπαθε τρικυμία ο ναύαρχος!» και καλώντας στην συνέχεια τον Δημητριάδη που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι να στείλει την μπάλα άουτ.

Επική στιγμή, βεβαίως, και η «γυρισιά» που κάνει μετά το 73ο «Ρίχ’ το έξω Δημητριάδη!».

Πηγή: sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button