Αθλητικά

Η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ποδοσφαίρου – Δύσκολο να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο

Είναι παιχνίδια που φαίνονται καταδικασμένα και χρειάζονται ψυχικά αποθέματα για να προσπαθήσεις να τα γυρίσεις. Για αυτό και οι μεγάλες ανατροπές είναι μετρημένες στα δάχτυλα στα τόσα χρόνια που παίζεται το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τους ιστορικούς του ποδοσφαίρου μία από τις μεγαλύτερες είναι η νίκη της Τσάρλτον επί της Χάντερσφιντ το 1958. Στο 27ο λεπτό έχαναν 5-1 και μάλιστα αγωνίζονταν με δέκα παίκτες.

Και ενώ κανείς δεν πίστευε ότι το ματς μπορεί να ανατραπεί οι παίκτες της Τσαρλτον είχαν διαφορετική γνώμη. Πηγαίνουν στο ημίχρονο με 5-3 σκορ κατά τους. Ενώ στο 78 ισοφαρίζουν σε 5-5. Δύο λεπτά μετά προηγούνται με 6-5 και ενώ βρίσκονται μια ανάσα από την επική ανατροπή ισοφαρίζονται.

Και ενώ οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να πάνε στα αποδυτήρια με το βαθμό της ισοπαλίας, και ο διαιτητής έχει βάλει την σφυρίχτρα στο στόμα μια μακρινή μπαλιά από την άμυνα που έμοιαζε χαμένη, διεκδικείται από τον επιθετικό της Τσάρλτον, ο οποίος βγάζει με όση αντοχή του μένει μια σέντρα και ο συμπαίκτης του σκοράρει με κεφαλιά και γράφει το 7-6.

Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν όπως φαντάζεστε ήταν ξέφρενοι, αλλά μοναχικοί αφού όλοι οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας είχαν αποχωρήσει στο 5-1 αποδοκιμάζοντας τους παίκτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button