Κόσμος

Η μεγαλύτερη κρεμαστή πεζογέφυρα στον κόσμο ανοίγει στην Τσεχία

Οι κρεμαστές γέφυρες είναι κάτι που συναντάμε συχνά στην Κίνα. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πιο ανατριχιαστικές κρεμαστές γέφυρες που προκαλούν ίλιγγο στον κόσμο, έχασε το «στέμμα» της από την Τσεχία.

Η μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στον κόσμο ονομάζεται Sky Bridge 721 και ανοίγει σε λίγες ημέρες στο The Dolní Morava Mountain Resort. Συνδέει δύο κορυφογραμμές βουνών βρίσκεται σε ύψος 95 μέτρων και έχει μήκος 721 μέτρα.

Η γέφυρα περιλαμβάνει επίσης ένα εκπαιδευτικό μονοπάτι με τίτλο «Γέφυρα του Χρόνου»: ένας περίπατος δύο χιλιομέτρων, 90 λεπτών που ταξιδεύει τους επισκέπτες στην ιστορία της περιοχής από το 1938 έως το 2021 και περιλαμβάνει παιχνίδια και στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας.

Το θέρετρο χειμερινών σπορ και πεζοπορίας Dolní Morava βρίσκεται περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της Πράγας, κοντά στα πολωνικά σύνορα.

Το Dolní Morava Mountain Resort είναι επίσης γνωστό για το δημοφιλές βραδινό περίπατο. Η πίστα του αγωνιστικού έλκηθρου, το τρενάκι του λούνα παρκ μαμούθ και άλλα αξιοθέατα.

Πηγή: Dolnimorava

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button