Εκλογές 2019

Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για το εκλογικό αποτέλεσμα

Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματός μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Οι συμπολίτες μας επέλεξαν με υψηλό ποσοστό και κοινοβουλευτική αυτοδυναμία τη ΝΔ σαν την παράταξη που αναλαμβάνει την ευθύνη να ανορθώσει την Ελλάδα και να της προσδώσει αξιοπιστία και κύρος. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αξιολογήθηκαν, κατ’ ουσία, δύο πολιτικές θέσεις: από τη μια αυτή του υπεύθυνου, ρεαλιστικού και προγραμματικού λόγου που παρουσίασε η ΝΔ και από την άλλη αυτή των ψευδεπίγραφων διλημμάτων και της διχαστικής νοοτροπίας, που αντιπροσώπευσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός μας καταδίκασε την τακτική σπίλωσης των αντιπάλων, την αλαζονεία και τον αμοραλισμό της παρελθούσας κυβερνητικής πλειοψηφίας, και έδειξε το δρόμο στην αναγκαία σοβαρή και υπεύθυνη διακυβέρνηση της χώρας, με επικεφαλής έναν Πρωθυπουργό που θα εκπροσωπεί και θα εργάζεται για το συμφέρον όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων και όχι μόνο αυτών που αποτελούν το στενό εκλογικό του ακροατήριο.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματός μας για τον αγώνα που έδωσαν, με αξιοπρέπεια και ήθος. Οργανωτικά, η ΝΟΔΕ και όλες οι ΔΗΜ.ΤΟ Μεσσηνίας συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του νικηφόρου και στο νομό μας εκλογικού αποτελέσματος του 44,42%, όπως και οι εκλεγέντες, αλλά και οι συνυποψήφιες βουλευτές μας, στους οποίους και τις οποίες απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας και τις ευχαριστίες μας για την εξαιρετική τους προσπάθεια, με τη συγκέντρωση μάλιστα, τόσο υψηλού αριθμού ψήφων ακόμη και εκ μέρους αυτών που δεν κατέλαβαν εκλόγιμες θέσεις.

Σήμερα, είναι μια άλλη ημέρα για το τόπο μας. Θα βαδίσουμε με συναίσθηση της  μεγάλης ευθύνης μας που αντιστοιχεί στο εκλογικό αποτέλεσμα και, ταυτόχρονα, της ιδιαίτερης σοβαρότητας της κατάστασης που καλούμαστε να διαχειριστούμε, χωρίς εκπτώσεις στις αρχές μας, με την εμπειρία του παρελθόντος και την ελπίδα του μέλλοντος. Αξίζει στην πατρίδα μας μια καλύτερη προοπτική και σε όλους εμάς ένα φωτεινότερο αύριο.

 

Ο αν Πρόεδρος

Αργύρης Μαστοράκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button