Lifestyle

Η πρωταγωνίστρια του «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» έγινε 102 ετών

Η εντυπωσιακή Ολίβια Ντε Χάβιλαντ που γιόρτασε την 1η Ιουλίου τα γενέθλιά της γράφει την αυτοβιογραφία της

Η Ολίβια Ντε Χάβιλαντ η μοναδική εν ζωή πρωταγωνίστρια της χολιγουντιανής επικής ταινίας «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» έγινε 102 ετών.

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Αγγλίδα ηθοποιός, η οποία ανακηρύχθηκε Dame στη Βρετανία πέρσι – ζει στο Παρίσι από το 1956.

«Λοιπόν πως νιώθω που είμαι μεγαλύτερη;» είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο «Entertainment Weekly» προτού γιορτάσει τα 99α γενέθλιά της.

«Μου αρέσει πολύ! Δεν θα το άλλαζα με τίποτα!».

Η Ντε Χάβιλαντ υποδύθηκε τη γλυκιά, βασανισμένη Μέλανι Χάμιλτον στη ρομαντική ταινία «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» η φήμη της εκτοξεύτηκε και κέρδισε βραβεία Όσκαρ για τους ρόλους της στα φιλμ «To Each His Own» (Δωσ’ μου πίσω το παιδί μου) και «The Heiress» (Η κληρονόμος).

Γεννημένη στο Τόκιο από Βρετανούς γονείς, η Ολίβια Ντε Χάβιλαντ είχε αντιπαλότητα με την αδερφή της, επίσης ηθοποιό Τζόαν Φοντέιν, η οποία πέθανε το 2013 σε ηλικία 96 ετών.

Η δικαστική διαμάχη με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε η Ντε Χάβιλαντ εναντίον της FX Networks για την απεικόνισή της σε μια μίνι τηλεοπτική σειρά με θέμα με τη διαμάχη μεταξύ της ίδιας και της Μπέτι Ντέιβις και της Τζαν Κρόφορντ τερματίστηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το πορτρέτο της Ντε Χάβιλαντ στη σειρά «Feud», που δημιουργήθηκε από τον παραγωγό Ράιαν Μέρφι ήταν υπερβολικά θετικό όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ευτυχώς, δεν μελαγχολώ» έγραψε για το γεγονός ότι είναι η μοναδική εν ζωή ηθοποιός της θρυλικής ταινίας. Η εντυπωσιακή Ολίβια Ντε Χάβιλαντ που γιόρτασε την 1η Ιουλίου τα γενέθλιά της γράφει την αυτοβιογραφία της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button