ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Η πόλη των Γαργαλιάνων “πλημμύρισε” με χριστουγεννιάτικες μελωδίες! [βίντεο]

 

25550560_10215665521695985_5700256054757237197_n


Παραμονή Χριστουγέννων και η πόλη των Γαργαλιάνων γέμισε με κάλαντα και ευχές…

Για ακόμη μία χρονιά τα παιδιά των Γαργαλιάνων, τήρησαν το έθιμο. Το πρωί του Κυριακής, Παραμονή Χριστουγέννων, βγήκαν στους δρόμους της πόλης και έψαλλαν τα κάλαντα, γεγονός που μας θύμισε περισσότερο ότι τα Χριστούγεννα έφθασαν. Με την γιορτινή διάθεση που επιβάλλεται αυτές τις ημέρες, τα πιτσιρίκια με τα τρίγωνα στο χέρι είπαν τα κάλαντα σε εμπορικά καταστήματα της πόλης στο κέντρο και στις συνοικίες.

Μία διαφορετική νότα στο γιορτινό κλίμα της πόλης των Γαργαλιάνων έδωσε σήμερα το πρωί η Δημοτική Φιλαρμονική.

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και η Φιλαρμονική πέρασε από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, παίζοντας χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και έκανε μία στάση στην κεντρική πλατεία της πόλης των Γαργαλιάνων όπου έπαιξε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Η Φιλαρμονική, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, «είπε» τα καθιερωμένα κάλαντα και στο Δήμαρχείο των Γαργαλιάνων όπου εκεί τους καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Ι. Κατσούλας, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Ματθιουδάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Διονυσία Νικολοπούλου και Αναστάσιος Μεθενίτης αλλά και το προσωπικό του Δήμου.

Οι ευχές για “Καλά Χριστούγεννα” με αγάπη, υγεία και ευτυχία έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στην ημέρα.

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button