Lifestyle

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης που βάζει φωτιά στις… πισίνες – Λόγω κορωνοϊού δεν έχει αγώνες και προπονείται μόνη της (Photos)

Η Yuliya Efimova είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Ρωσία. Έχει συμμετάσχει σε 6 παγκόσμια πρωταθλήματα. Έχει φανατικούς υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο, τόσο για τις επιδόσεις της στο νερό, όσο και για τη χάρη της και την ομορφιά της εκτός νερού.
Τώρα που λόγω κορωνοϊού, όλοι οι αγώνες έχουν παγώσει, η Yuliya δεν πτοείται. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί συνεχίζει να προπονείται και να κάνει γυμναστική, προκειμένου να διατηρεί το κορμί της σε φόρμα και όποτε ξαναρχίσουν οι αγώνες να είναι έτοιμη να ξαναβάλει φωτιά στις πισίνες.


Ακόμη και εάν αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο, η ρωσίδα πρωταθλήτρια λέει ότι δε θα σταματήσει τις προπονήσεις μέχρι να αρχίσουν πάλι κανονικά οι υποχρεώσεις των αθλητών.
Η τελευταία φωτογραφία της που ανέβασε στο instagram και έκοψε την ανάσα σε πολλούς από τους 162.000 ακολούθους της, ήταν μια φωτογραφία όπου η Yuliya φορούσε μόνο ένα μπικίνι και έκανε κάμψεις κάτω από τον ήλιο, στο μπαλκόνι της. Η ίδια έγραψε όλο νόημα: «όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button