Τεχνολογία

Η φωτογραφική που με τα 5.200 ευρώ της μοιάζει… ευκαιρία

Η Hasselblad είναι σαν τη Ferrari του φωτογραφικού κόσμου, μπορείς να κάνεις και χωρίς αυτή δηλαδή, σίγουρα όμως θα ήθελες μία στη συλλογή σου.

Και με την X1D II και τις σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό της, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της, παρά το γεγονός ότι παραμένει αρκετά ακριβότερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η X1D ήταν όταν κυκλοφόρησε το 2016 η πρώτη mirrorless φωτογραφική μεσαίου φορμά του κόσμου, κόστιζε όμως όσο όλος ο κόσμος. Γι’ αυτό και πλέον υπάρχει η Hasselblad X1D II 50C, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη φορητότητα και χρηστικότητα, αλλά και πιο… προσιτή τιμή.

Φορά τον ίδιο αισθητήρα 50MP CMOS (43.8 x 32.9mm), έχει οθόνη αφής LCD 3,6 ιντσών, αλλά και δική της εφαρμογή για την ευκολότερη μεταφορά αρχείων. Βελτιωμένη σε όλα τα σημεία σε σχέση με την πρώτη X1D και ειδικά στους χρόνους απόκρισης, παραμένει ιδανική επιλογή για όποιον έχει και θέλει να δώσει τόσα για μια φωτογραφική μηχανή.

Δεν προορίζεται άλλωστε για τον επαγγελματία, παρά για τον ευκατάστατο ερασιτέχνη που το κόστος δεν είναι παρά λεπτομέρεια…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button