Τοπικά Νέα

Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου για τον καθορισμό Ζώνης Λιμένα στο Λιμενάρι Φιλιατρών

Την ικανοποίηση της εκφράζει σε δελτίο τύπου η Χάιδω Παναγιωτοπούλου σχετικά με την απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας περί καθορισμού Ζώνης Λιμένα στην περιοχή Λιμενάρι Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει τα δελτίο τύπου:

Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, πληροφορήθηκα την απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας περί καθορισμού Ζώνης Λιμένα στην περιοχή Λιμενάρι Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας. Στη συνάντηση που είχα την 5 -8-2022 με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, κ. Νικόλαο Αλεξανδρόπουλο, συζητήσαμε μεταξύ άλλων και ανταλλάξαμε απόψεις για την αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης και τη διερεύνηση του εφικτού η μη, να καθοριστεί Ζώνη Λιμένα στο Λιμενάρι Φιλιατρών. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν, στον κ. Πρόεδρο και στα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής, διότι η πρότασή μου αυτή έγινε άμεσα αποδεκτή και μόλις εντός δύο μηνών άρχισε να υλοποιείται και να παίρνει σάρκα και οστά! Η Ζώνη Λιμένα στο Λιμενάρι Φιλιατρών σημαίνει δυνατότητα πρόσβασης στα Φιλιατρά με θαλάσσια μέσα, προσέλκυση κόσμου και κίνηση, με αποτέλεσμα την πολυπόθητη ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και μια αρχή ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Μετά τιμής

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. Αντί να δουν τι θα κάνουν με τα λιμανάκια της Αγ. Κυριακής και του Αγρίλη που έχουν προβλήματα κ σε λίγα χρονια θα γκρεμιστούν ,ασχολούνται με τα βράχια στο Λιμενάρι.Τυχαίο ότι εκει μένει ο… μόνο εγώ μπορώ ?

  2. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΛΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΠΛΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button