Απαιτούμενα προσόντα – δεξιότητες:
Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχείο ή εστιατόριο
• Εμπειρία στις διαδικασίες υγιεινής και καθαριότητας της κουζίνας και των επισιτιστικών τμημάτων
• Ικανότητα αποτελεσματικής οργάνωσης εργασιών και διαχείρισης χρόνου
• Επαγγελματική συμπεριφορά
• Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
• Συνέπεια και υπευθυνότητα
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία τους υπόψιν του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού στο email: Christina.nikaki@costanavarino.com