Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Θέσεις και προτάσεις για το μέλλον της Μεθώνης

Ολους όσοι εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου – Νέστορος και στην Κοινότητα Μεθώνης, αλλά και κάθε ενεργό πολίτη που ενδιαφέρεται για το μέλλον της πόλης και των νέων της προσκαλεί να καταθέσουν επώνυμα τις θέσεις τους για συγκεκριμένα ζητήματα, ο Σύλλογος Φίλων Κάστρου Μεθώνης.

Ο ΣΦΚΜ έχει αναρτήσει τα 6 ζητήματα στο λογαριασμό του στο Facebook, χωρίς σχολιασμό από μέρους του αλλά δίνοντας τη δυνατότητα υποβολής σχολίων σε όσους το επιθυμούν. Τα προς δημοσίευση κείμενα θέσεων ανά ζήτημα δεν μπορεί να υπερβαίνουν τις 400 λέξεις. Μπορούν όμως, όσοι το επιθυμούν να στέλνουν, πρόσθετα στοιχεία με ηλεκτρονική υπογραφή στο info@methoni-castle.gr. «Ο Σύλλογος Φίλων Κάστρου Μεθώνης αισθάνεται ως υποχρέωση να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα στις υπεύθυνες θέσεις των εκλεγμένων δημοτικών αρχόντων και όλων των θεσμικά εμπλεκόμενων απέναντι σε ζητήματα που έχουν σχέση με τους καταστατικούς σκοπούς του και προβληματίζουν την ευρύτερη κοινότητα της περιοχής» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button