Τοπικά Νέα

Θλίψη για το τροχαίο στην Μαραθόπολη: Νεκρή μια 36χρονη γυναίκα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων με τον αιφνίδιο θάνατο μιας 36χρονης συνεπιβάτιδας σε τροχαίο με μηχανή που συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ της Τετάρτης στην Ε.Ο. Μαραθόπολης – Τραγάνας, στο ύψος του Διαλισκαρίου.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οδηγός και συνοδηγός που επέβαιναν στη μηχανή πήγαιναν για δουλειά σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής. Μάλιστα, στο άκουσμα της είδησης του τραγικού τροχαίου αρκετοί από τους συναδέλφους τους έφτασαν στο σημείο και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

Σύμφωνα με όσα τόνισε αυτόπτης μάρτυρας σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ο 52χρονος οδηγός, προσπάθησε να αποφύγει ένα σκυλί, με αποτέλεσμα η μηχανή να εκτραπεί και να ανατραπεί εκσφεντονίζοντας τον οδηγό και την συνοδηγό. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα η 36χρονη να τραυματιστεί θανάσιμα και να παραληφθεί χωρίς τις αισθήσεις της από το ΕΚΑΒ, ενώ ο οδηγός της μηχανής αρχικά μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Γαργαλιάνων και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button