Ελλάδα

Θρίλερ στη Φολέγανδρο: Νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή απο τη θάλασσα

Νωρίτερα, την είχαν δει να αφήνει το αυτοκίνητό της σε ανηφορικό, βραχώδες σημείο – Έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας για νεκροψία – νεκροτομή

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου νεαρή γυναίκα από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice. Όπως διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή.

Την κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες – όχι ενοικιαζόμενο – σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή, που εικάζεται ότι είναι Ελληνίδα και ηλικίας περίπου 22 ετών, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.

Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναζητήσει τη νεαρή γυναίκα.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Από το γεγονός πως βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα, εικάζεται ότι η νεαρή γυναίκα έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής, ενώ κάποιοι στο νησί δεν αποκλείουν και την περίπτωση της αυτοκτονίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button