Τοπικά Νέα

Ιδρύεται Σωματείο Εθελοντών για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων στην Τριφυλία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας ο Δήμος πρόκειται να ιδρύσει Σωματείο Εθελοντών για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Σκοπός της ίδρυσης του Σωματείου είναι να καταγραφούν τα αδέσποτα ζώα του δήμου, να στειρωθούν και να τσιπαριστούν ώστε να δοθούν για υιοθεσία στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Τριφυλίας πρόκειται να ιδρύσει Σωματείο Εθελοντών για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να ενταχθούν ως μέλη στο σωματείο να δηλώσουν το στοιχεία τους ( Όνομα, Επίθετο, τόπο διαμονής, τηλ. Επικοινωνίας) με ηλεκτρονική αίτηση έως τις 16 Απριλίου 2021.

Σκοπός της ίδρυσης του Σωματείου είναι να καταγραφούν τα αδέσποτα ζώα του δήμου μας, να στειρωθούν και να τσιπαριστούν ώστε να καταφέρουμε να τα δώσουμε για υιοθεσία στο εσωτερικό και εξωτερικό.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                                                                  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ                                                                              ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Μέχρι να κάνετε αυτά που λέτε ,δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έχετε ,σας προτείνω να επισκεφθείτε το “χώρο φιλοξενιας”των αδέσποτων δτο χώρο του Μαρτσελου στην Κυπαρισσία.Ο κος Μπακουρος περνάει κάθε μέρα δεν έχει κάτι να σας πει για τις “συνθήκες φιλοξενίας”. Απαράδεκτες καταστάσεις.Ακαθαρσιες και δυσοσμία .

  2. Τα χωριά να κοιτάξετε πρώτα που έρχονται απο Αθήνα και φεύγοντας το καλοκαίρι, τα παρατάνε και δεν μπορούν τα παιδιά να παίξουν από τον φόβο τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button