Κόσμος

Ικέτεψε τον δικαστή να απαλλάξει τον φίλο της που της δάγκωσε τη μύτη και ένα χρόνο μετά… εκείνος τη σκότωσε

Δυστυχώς για την Αλεξάντρα Σαποσνίκοβα, ο δικαστής είχε ανταποκριθεί στο αίτημά της και είχε επιτρέψει στον 20χρονο Όλεγκ Μισαντάγιεφ να την «σκαπουλάρει»

Ένας υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων από τη Ρωσία ομολόγησε ότι σκότωσε την φιλενάδα του, σχεδόν ένα χρόνο αφότου εκείνη ικέτεψε έναν δικαστή να μην τον στείλει φυλακή, όταν της επιτέθηκε και της έκοψε ένα κομμάτι από τη μύτη με τα δόντια του.

Δυστυχώς για την Αλεξάντρα Σαποσνίκοβα, ο δικαστής είχε ανταποκριθεί στο αίτημά της και είχε επιτρέψει στον 20χρονο Όλεγκ Μισαντάγιεφ να την «σκαπουλάρει», παρά τη βιαιότητα την οποία είχε επιδείξει στο πρόσωπό της.

Μερικούς μήνες μετά, η 20χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς στο διαμέρισμα όπου συγκατοικούσε το ζευγάρι στην πόλη Σαράνσκ.

Στο σώμα της έφερε τραύματα από μαχαίρι και σφυρί, ενώ στην πλάτη της ήταν καρφωμένη μια στέκα μπιλιάρδου.

rosidoula

Ο 20χρονος δολοφόνος τηλεφώνησε στις Αρχές και ομολόγησε το έγκλημά του δύο μέρες αφότου σκότωσε την σύντροφό του, σε μια έκρηξη οργής και αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως ο ίδιος διευκρίνισε.

Ο Μισαντάγιεφ κρατούσε τη σορό της κοπέλας στο μπάνιο. Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης πέντε άδεια μπουκάλια βότκας.

Η είδηση του θανάτου της νεαρής, αν και τραγική, δεν εξέπληξε σχεδόν κανένα άτομο του περιβαλλοντός της, αφού όλοι γνώριζαν τον βίαιο χαρακτήρα του συντρόφου της.

Τον Νοέμβριο του 2017 ο 18χρονος τότε άνδρας είχε επιτεθεί δημοσίως στην κοπέλα του σε ένα πάρτι, γρονθοποπώντας το πρόσωπό της και κόβοντας με τα δόντια του ένα μεγάλο κομμάτι από τη μύτη της. Στο δικαστήριο είχε επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα που του δημιουργούσαν ανεξέλεγκτη οργή και ζήλια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button