Κόσμος

Ινδία: Οργή για τον χαμό 26χρονης – Την βίασαν ομαδικά και την έκαψαν ζωντανή

Δυναμικές αντιδράσεις στον γυναικείο πληθυσμό της Ινδίας έχει προκαλέσει ο ομαδικός βιασμός μιας κτηνιάτρου, της οποίας τη σορό οι δράστες την έκαψαν και την πέταξαν κάτω από γέφυρα.

Η σορός του θύματος του ομαδικού βιασμού, ηλικίας 26 ετών, βρέθηκε βρέθηκε τυχαία από κάτοικο στα προάστια της πόλης Χιντεραμπάντ της νοτίου Ινδίας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, λόγω της μυρωδιάς.

Έτσι, χιλιάδες πολίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από αστυνομικό τμήμα της πόλης, ζητώντας δικαιοσύνη.

Η υπόθεση έχει ξυπνήσει μνήμες από τον ομαδικό βιασμό μιας φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Δελχί το 2012.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η δολοφονία και ο βιασμός της κτηνιάτρου ήταν προμελετημένος καθώς, όπως έχει προκύψει, τα λάστιχα στο μοτοποδήλατο της 26χρονης είχαν ξεφουσκωθεί από τους τέσσερις άνδρες οι οποίοι περίμεναν σε ένα φορτηγό και προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν.

Οι τέσσερις δράστες παρέσυραν την 26χρονη σε έναν εγκαταλελειμένο χώρο κοντά στον δρόμο όπου την φίμωσαν για να μην ακούγονται οι κραυγές της.

Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι η 26χρονη πέθανε από ασφυξία.

Στη συνέχεια οι τέσσερις βιαστές και δολοφόνοι φόρτωσαν τη σορό της άτυχης γυναίκας σε ένα φορτηγό και στη συνέχεια τη μετέφεραν κάτω από μια γέφυρα και της έβαλαν φωτιά αφού πρώτα την έλουσαν με κηροζίνη.

Οι τέσσερις δράστες, ηλικίας 20 έως 26 ετών, έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας είχαν καταναλώσει αλκοόλ και είχαν εντοπίσει την 26χρονη ώρες πριν της επιτεθούν.

Για την ίδια υπόθεση έχουν τεθεί σε υποχρεωτική άδεια τρεις αστυνομικοί που κατηγορούνται ότι άργησαν να κινητοποιήσουν τις αρχές όταν η οικογένεια της 26χρονης κατήγγειλε την εξαφάνισή της.

Οι τρεις αστυνομικοί φέρονται να είπαν στους γονείς της ότι κατά τους ίδιους η κόρης τους είχε εξαφανιστεί με κάποιον άνδρα αν και οι γονείς της 26χρονης τους είπαν ότι είχαν μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο και η κτηνίατρος τους είχε πει ότι το λάστιχό της είχε ξεφουσκώσει, ήταν μόνη της στο δρόμο και φοβόταν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button