Αθλητικά

Ιστορική συνεργασία Μεσσηνιακού, Πανθουριακού, Αίαντα

Το πλάνο της συνεργασίας μεταξύ Μεσσηνιακού, Πανθουριακού και Αίαντα Καλαμάτας παρουσιάστηκε χθες σε συνέντευξη Τύπου, η οποία δόθηκε στο αθλητικό μουσείο του ιστορικού ΜΓΣ.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» Τάκης Στασινόπουλος, ανέφερε ότι μέσω των συνεργασιών των σωματείων διορθώνονται πολλά κακώς κείμενα στον αθλητισμό. Σημείωσε, δε, ότι υπήρξε πρόταση συνεργασίας του Μεσσηνιακού, του Πανθουριακού και του Αίαντα Καλαμάτας από τον πρόεδρο του Πανθουριακού, Αγαθοκλή Χριστόπουλο, η οποία συζητήθηκε στη ΓΣ του Μεσσηνιακού και εγκρίθηκε ομόφωνα. Βασικό στοιχείο της εν λόγω συνεργασίας θα αποτελεί η ανάδειξη των ταλέντων. Ακόμη, ανέφερε ότι το όλο εγχείρημα θα στηρίξει οικονομικά ο κ. Αγ. Χριστόπουλος. Ο κ. Στασινόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στο γήπεδο του ΜΓΣ, το οποίο έχει αλλάξει όψη μετά τα σημαντικά έργα που έχουν γίνει και θα φιλοξενεί και τις τρεις ομάδες που συμμετέχουν στη συνεργασία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανθουριακού, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος είναι ο εμπνευστής αυτού του μεγάλου πρότζεκτ, έκανε ειδική μνεία στο ρόλο που έπαιξε στην αρχική ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ο φίλος του, Γιάννης Σπαντιδέας, που έχει ξεχωριστή προσφορά τόσο στον Μεσσηνιακό όσο και στον Πανθουριακό. Στη συνέχεια ο κ. Χριστόπουλος επισήμανε ότι οι ομάδες πρέπει να χτίζονται με σωστές βάσεις.

Ο εκπρόσωπος του Αίαντα Καλαμάτας, Γιάννης Σακελλαρόπουλος, τόνισε από την πλευρά του πως δύο είναι οι μεγάλοι στόχοι αυτής της σημαντικής συνεργασίας. Ο πρώτος αφορά στην αναγέννηση του Μεσσηνιακού και τη στελέχωση όλων των ομάδων από παιδιά της ακαδημίας και ο δεύτερος το γήπεδο Μεσσηνιακού να γίνει μια «κυψέλη» που θα γεμίσει νέα παιδιά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βασίλης Σπηλιώτης, χαρακτήρισε ιστορική την ημέρα για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, τόνισε ότι εγγυητής της συνεργασίας είναι ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος και ανέφερε πως η Ένωση Μεσσηνίας θα είναι αρωγός.

Τέλος, το μέλος του ΔΣ του Μεσσηνιακού, Δημήτρης Πουλόπουλος, είπε πως πάντα πρότεινε να υπάρχουν συνεργασίες μεταξύ των αθλητικών σωματείων, ενώ μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την εν γένει προσφορά του Αγαθοκλή Χριστόπουλου στον αθλητισμό της περιοχής μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button