Αθλητικά

Ισόπαλη 1-1 με Ολυμπιακό Β’ η Καλαμάτα, άρεσε στο β’ ημίχρονο

Μετά την ισοπαλία 3-3 με την Ομόνοια Αραδίππου και τη νίκη με 1-0 επί του Αιολικού, η Καλαμάτα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό Β’, στο τρίτο κατά σειρά φιλικό που έγινε χθες στο Καρπενήσι, κοινό τόπο προετοιμασίας των δύο ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον Αλίμπε, αλλά η Μαύρη Θύελλα κυριάρχησε στο β’ ημίχρονο, μπαίνοντας δυνατά από την αρχή και πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ρόβας, ο οποίος ήταν μια από τις αλλαγές του δευτέρου μέρους, έκανε το 1-1, με την τοπική μας ομάδα να έχει κι άλλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ανάμεσα στις οποίες ένα δοκάρι με τον Κόκκορη, περίπου στο 60’.
Καλαμάτα (Σάκης Τσιώλης): Ταΐρης, Γκρόζντανιτς, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Τάτος, Πασάς, Λούκαστσικ (11άδα), Μέντες, Μπέριος, Ρόβας, Πολίτης, Μπενίτεζ, Κόκκορης, Βασιλόγιαννης, Μπόρχες, Αρναρέλλης.
Ολυμπιακός (Αριελ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Ντόη, Κωστής, Κεϊτά, Μαρίνος, Αλίμπε, Βοΐλης (11άδα), Έξαρχος, Καρανάτσιος, Μαυρουδής, Νταμπό, Βλαχομήτρος, Μπα, Ιμπαγάσα, Αλίγιαγκιτς, Καράκουτης.

 

Νίκη με Αντεμάι οι «μικροί» κόντρα στην Κ19 του Ολυμπιακού


Πριν το φιλικό των ανδρών είχε προηγηθεί συνάντηση ανάμεσα στους νεαρούς παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή στο Καρπενήσι, με την προσθήκη κάποιων πιο έμπειρων, απέναντι στην Κ19 του Ολυμπιακού, την οποία παρακολούθησε από κοντά και ο προπονητής της Κ20 και επικεφαλής των ακαδημιών της Μαύρης Θύελλας, Φραγκίσκος Κεράνης, ταξιδεύοντας ειδικά γι’ αυτό από την Καλαμάτα.
Με τα χρώματα της Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι υπό δοκιμήν αμυντικοί, Γρηγοριάδης, Γαλεάδης και οι Λαδάς, Αλβες, , Γιαννόπουλος, Δρούγας, Μούζος, Γκότσης, Αντεμάι, Τριανταφυλλάκης, Μουζάκης (11άδα), Τσιγαρίδης, Ρουμελιώτης, Ντελής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Κ19: Σίνας, Δρόσος, Σαββάκης, Κωστούλας, Χρήστου, Σταράκης, Σταυρόπουλος, Κιρσανίδης, Χαραλαμπογλου, Πετρόπουλος, Πατήρας (11άδα), Κουρακλής, Πρεκατές, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Μύρας, Προκοπίου, Ρέτσος, Παπακανέλλος, Φανάρας, Γατόπουλος.

 

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button